Servicii și prețuri

Printare

Printare

Printarea este unul dintre principalele servicii din unitatea noastră.
Prețurile sunt calculate astfel încât să aveți cea mai bună calitate la cel mai mic preț, iar aceasta este o realitate pe care vă provocăm să o verificați.


Prețuri printare hârtie standard 80g/mp.

Format

ALB-NEGRU

COLOR

Preț

Preț

Preț

Preț

Față

Față-Verso

Față

Față-Verso

A5

B5
A4
B4
A3

Exemplu de calcul:
Un document digital (pdf) cu 100 de pagini se printeaza A4, alb-negru, fata-verso.
Pretul este: 100 * = LEI.

Prețuri printare hârtie specială format A4

Grosime

ALB-NEGRU
Doar pentru tiraje mari

COLOR

Preț

Preț

Preț

Preț

Față

Față-Verso

Față

Față-Verso

90g/mp

115g/mp

115g/mp lucios

160g/mp

200g/mp

250g/mp

300g/mp

80g/mp autocolant

Prețurile pentru printare pe hârtie specială format A3 sunt duble față de cele pentru A4.

Valoarea minimă a unei comenzi pentru printare este 5 lei.

Notă importantă: În ceea ce privește documentele sau materialele de orice tip sau format transmise pe orice cale către noi spre procesare, responsabilitatea revine în totalitate clienților. Nu ne asumăm răspunderea pentru drepturile de autor sau pentru orice alte drepturi sub incidența cărora ar putea intra materialele sau documentele în cauză. Unitatea noastră nu stochează materialele decât temporar pentru prelucrare pentru a nu intra sub incidența legilor cu privire la drepturile de autor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Legare carte

Legare carte

Legătoria de carte reprezintă principala modalitate de organizare a documentelor printate. Aceasta constă în principal în lipirea foilor (eventul coaserea acestora) și atașarea coperții. De ce preferăm carțile? Se pare că nu e doar un moft. Cititul cărților (comparativ cu e-books) are avantajele demonstrate științific: concentrare mai bună, oboseală oculară mai mică, conștientizarea ușoară a progresului lecturii etc. un articol...

Prețuri legare carte cu coperți subțiri


Prețuri legare carte cu coperți groase

Format

Preț / volum


Format

Preț / volum

A5

18

A5

50

A4

20

A4

50

B5

20

B5

50

A4 Landscape

25

Custom, < 315x500mm

60

Custom, < 315x500mm

35

Legarea de carte cu coperți groase constă în coasere, lipire și finisare margini conținut (max. 700 pag.-80g/mp sau 35 mm grosimecotor) și prindere în coperți printate color, laminate și cașerate pe carton de legătorie de 2.5mm grosime.

Legarea STANDARD cu coperți subțiri constă în coasere, broșare cu termoclei (max. 750 pag.-80g/mp sau 40 mm grosime cotor) în copertă 250-300g/mp printată color, laminată și finisată la ghilotină.

Prețurile pentru legare exprimate mai sus, sunt valabile pentru printurile executate în unitatea noatră la formatul stabilit pentru legare. Pentru documentele aduse de client sau pentru documentele printate în unitatea noastră dar la un format diferit de formatul ales pentru legare prețul este de 25 lei/volum preț reconditionare carte).

Îndosariere (legare cu spirale de plastic)

Indosariere

Este o metodă simplă și eficientă de organizare a documentelor printate. Constă în perforarea foilor și a coperților și inserarea unei spirale continue de plastic. Această legare asigură deschiderea cărții la 360o. Pentru o mai bună organizare vă puteți alege diverse culori ale spiralelor și coperților.

Diametru (mm) Număr coli îndosariate (80gr/mp) Preț (lei)
6 < 31 7
8 32 - 46 7
10 46 - 70 8
12 71 - 85 8
14 86 - 110 8
16 111 - 125 9
18 126 - 140 9
20 141 - 156 10
22 157 - 175 10
25 176 - 195 11
28 196 - 235 12
Indosariere_doc

Îndosariere (legare cu șine de plastic)

Indosariere

Consta in prinderea prin presinea elastica a șinei de plastic.

Grosine (mm) Număr coli îndosariate (80gr/mp) Preț
6 - 14 5 ~ 110 5 lei

Copiere**

Copiere

Serviciul de copiere aplicat unui document fizic (carte, caiet, foi etc.) este compus din două servicii de bază: procesare și printare. În cazul mai multor copii, procesarea se aplică o singură dată și constă în scanarea documentului în memoria copiatorului (operațiune realizată de catre operator) în vederea printării acestuia. Printul propriu-zis începe odată cu scanerea sau la scurt timp după aceasta. Odată printat, documentul este șters automat din memoria copiatorului și nu mai poate fi recuperat. Din acestă cauză nu mai poate fi modificat ulterior numarul copiilor cerute inițial.

Prețuri procesare documente pentru COPIERE

Format

ALB-NEGRU COLOR
Preț / pagină
Automată (foi)
Preț / pagină
Manuală (cărți)
Preț / pagină
Automată (foi)
Preț / pagină
Manuală (cărți)

Max. A4

0.05 0.05 ... 0.15 0.05 0.05 ... 0.2

Mai mare de A4

0.12 0.4 0.16 0.6

Procesarea este procesul de scanare a documentului în memoria copiatorului. Aceasta se aplică doar primului exemplar.
Prețul primului exemplar copiat este compus din pretul de procesare + prețul de print. Prețul următoarelor exemplare copiate conține doar prețul de print.

Scanare

Scanare

Prețuri scanare

Format

ALB-NEGRU

COLOR

Preț / pagină

Preț / pagină

Preț / pagină

Preț / pagină

Automată (foi)

Manuală (cărți)

Automată (foi)

Manuală (cărți)

Max. A4

0.06

0.25

0.08

0.3

Între A4 și A3

0.12

0.5

0.16

0.6

Rezoluția standard este 400dpi, iar copia digitală este format PDF.

Coperți de diplomă

Coperti de diplomaCONFIGURATOR ONLINE

Executăm coperți de diplomă, licență, disertatie, doctorat, etc. la urmatoarele prețuri:

  • 59 lei max. 48h
  • 99 lei următoarea zi
  • 149 lei în aceeaşi zi

Termenul de predare a comenzii se stabilește după confirmarea telefonică!Comenzile se pot face numai cu ajutorul configuratorului de coperti de diploma disponibil aici.

Totuși pentru comenzile la care configuratorul nu poate asigura în totalitate resursele necesare (câmpuri mai multe, altă configurație, altă așezare, alte fonturi, etc.) ne puteți trimite pe email comanda cu specificațiile necesare.

Prețurile sunt valabile pentru comenzile făcute prin intermediul configuratorului. Pentru comenzile speciale, prețul va fi comunicat prin email sau telefonic pe baza analizei specificațiilor.

ATENȚIE: Orice comanda de coperți de diplomă trebuie sa fie confirmată telefonic. Comenzile nu vor fi procesate până nu sunt confirmate!

Pentru nelămuriri trimiteţi email la comenzi@eprintare.ro sau sunați la 031 434 29 50

Tipărirea lucrărilor se execută pe echipamente de producție laser (Bizhub Press C8000) pentru o calitate cât mai bună.

Coperțile sunt executate din piele ecologică diverse culori (bleumarin, negru, grena, verde, imitație piele naturala, alb, gri, etc.) și sunt inscripționate digital cu folio (diverse culori: auriu, argintiu, rosu metalizat, albastru metalizat, negru).

Nu există nicio limitare sau cost suplimentar în privința rândurilor, caracterelor, siglelor sau așezării în pagină a conținutului coperții.

Din punct de vedere al modalităților de prindere, coperțile se clasifică în:

  • coperți cu șină (tip carte - maxim 200 file);
  • coperti cu șurub (maxim 200 file)
  • coperți cu broșare (în special pentru teze de doctorat. Limita maxima 300 file)
Notă importantă: Printarea unui document cu conținut MIXT de culoare

Documentul cu conținut mixt de culoare este un document digital(pdf, word) sau fizic (carte, foi) care are conținut atât alb-negru cât și color.

Recomandăm ca lucrările științifice să se tipărească integral color (din considerente de calitate). Dacă optați pentru printul integral alb-negru al lucrării, trebuie să aveți în vedere că anumite detalii din documentul digital nu vor fi reproduse corect pe hârtie (tonuri de gri, grafice complexe).

În situația în care optați pentru printul color, acesta se realizează cu un echipament dedicat, iar prețul de print color se aplică pe fiecare pagină a documentului (indiferent dacă aceasta are conținut color sau alb-negru).

Dacă doriți ca prețul pentru print color să se aplice doar paginilor color din document, iar pentru cele strict alb-negru să se aplice prețul pentru print alb-negru, atunci trebuie să împărțiți documentul în exact două documente, fiecare cu destinații separate: color respectiv alb-negru. Ulterior procesului de printare, pentru un rezultat coerent (conform documentului original) trebuie să intercalați documentele tipărite în ordinea corespunzătoare conținutului, procedură care nu se află în oferta noastră de servicii.

Laminare

Laminare

Serviciul de laminare este disponibil atât pentru formatele standard de până la SRA3 cât și în rolă pentru lățimi de maxim 330 mm.

Prețuri laminare plic (față-verso)

Format

Preț / filă

A5

1.5 lei

A4

2 lei

A3

4 lei

Prețul este pentru folie plic de grosime 80 microni.

Pentru alte grosimi vă rugăm să ne contactați pentru preț.

Produse custom, materiale publicitare.

Carți de vizită, Afișe, Pliante, Flyere, Invitații, Autocolante, etc.

Suntem deschiși în a prelucra orice comanda atât timp cât echipamentele și materialele din dotare ne permit. Pentru mai multe detalii și prețuri vă rugăm să ne contactați. Vă vom pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie pentru finalizarea cu succes a proiectelor dumneavoastră.